Buus anlægsgartner

Der er flere og flere virksomheder, der vælger at have en anlægsgartner til at ordne deres grønne områder. Det kan være i form af græsslåning og fjernelse af ukrudt. Det kan fx være at ens virksomhed ligger på en stor grund, og at man ikke har tiden eller mandskabet til at vedligeholde grunden. Det kan også være områder, som kommunen ejer, hvor de ønsker hjælp til vedligeholdelsen.

Men mange private er også begyndt at få hjælp af en anlægsgartner, hvis de skal have lavet en have eller en indkørsel. Man slipper for selv at lave det, men man er samtidig sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Buus anlægsgartner er en virksomhed, der har anlægsgartnere, hvor de forskellige har speciale indenfor specifikke områder. Fx er der nogen af deres gartnere, der har forstand på kampstensdiger, som bliver brugt ved kirkegårde, eller gartnere, der har forstand på at lave private haver og indkørsler. Ved at have folk der er specialiseret indenfor bestemte områder, så kan de netop give den bedste service til deres kunder. Buus anlægsgartner har stor erfaring indenfor deres område. De har nemlig været anlægsgartner i Århus siden 1991.

De hjælper også med regnvandshåndtering, kloakservice og klimatjek.

Desuden hjælper de også en med, hvis man har et stort træ i haven eller et stort område med træer, så kan de også hjælpe med træfældning samt stubfræsning. Grønne tage er gået hen og er blevet populære. Det er en miljørigtig og bæredygtig løsning. Med et grønt tag kan helt op til 80 % af regnvandet tilbageholdes.

Om vinteren tilbyder de snerydning samt glatførebekæmpelse. Hvis man fx ejer et lejlighedskompleks, så skal ejeren af komplekset sørge for snerydning. Her kan man få en fast aftale med Buus anlægsgartner, hvor de rykker ud for at fjerne sneen på vejene og fortovene samt salte. De står også for snerydning og glatførebekæmpelse for private.

 

Heidi Nielsen