Find dit nye løbehjul i dag

Hos AJ Scooters kan du finde et enormt udvalg af løbehjul i forskellige varianter. Og du finder naturligvis også et bredt sortiment af de fine løbehjul med store hjul, som er perfekte til dig eller dine børn. Denne slags løbehjul kendes også som transport løbehjul. Det gør de, fordi de netop egner sig bedst til at blive brugt til transport – i modsætning til de mange trick og freestyle løbehjul, som også findes på markedet i dag. De er solide, slidstærke og stabile, så de er designet til formålet. Dine børn kan for eksempel bruge dem til leg med vennerne, til transport til og fra skole eller lignende, ligesom voksne også sagtens kan bruge dem til transport, når der er behov for at komme lidt hurtigere frem end på gåben.

Løbehjulenes hjul har en diameter på 120 mm som det mindste. Den store diameter gør, at løbehjulene både er stabile, og at de er nemmere at komme frem med, så du altså skal anstrenge dig mindre for at holde farten. Desuden er de ikke så følsomme for små ujævnheder i underlaget, så du behøver ikke bekymre dig over små sten og huller. Alle disse egenskaber gør, at løbehjul med store hjul er det perfekte valg til dig, der skal bruge det til transport over længere afstande. Et bonus ved de fine løbehjul er, at langt de fleste af dem faktisk er foldbare. Det betyder, at du sagtens kan have dem med dig i bilen, bag på cyklen eller endda under armen, når du ikke bruger dem til transport. 

Skal du eller dine børn have et nyt løbehjul med store hjul? Så klik ind på AJ Scooters hjemmeside allerede i dag og se hele udvalget. Du kan altid få hjælp til at vælge det helt rigtige løbehjul fra de dygtige ansatte på siden. 

Maria Laugesen