Hold styr på garderoben med et originalt tøjstempel

Når børnene færdes i børnehaven, skolen eller rundt omkring i fritidsklubberne, kan der hurtigt forsvinde et stykke tøj i farten. Det er ikke altid lige nemt at finde en synlig og holdbar løsning, når der skal skrives navn og telefonnummer i tøjet, og derfor har Babadut.dk det populære, originale tøjstempel som en del af deres katalog.

En nem løsning til en travl hverdag

Af alle de praktiske opgaver, der skal løses i en hverdag med børn, kan navn og telefonnummer i tøjet være en af dem, man ikke lige får gjort. Det er nemt at glemme, indtil den dag en dyr jakke eller en arvet sweater forsvinder i institutionen, og ikke vender tilbage til rette ejermand igen. Forebyg ærgerlige situationer med kontaktoplysninger i tøjet fra et tøjstempel, så chancen er større for, at det altid kommer med hjem i garderoben igen.

Et tøjstempel fra Babadut.dk er en nem og praktisk løsning, som giver synlige og holdbare resultater, der ikke springer unødigt i øjnene på tøjet. Tekstfarven er sort og ugiftig. Er der tale om et sort stykke tøj, kan su særskilt købe tape, etiketter eller strygebånd, som kan fæstnes lige hvor du ønsker på tøjet – med dit personlige stempeltryk på.

Personlig tekst og skrifttype

Når du køber et tøjstempel hos Babadut.dk får du et specialdesignet stempel, 1 stempelpude, samt et stemplet eksemplar. Det er dig selv der står for stempeldesignet, som bestemmes allerede ved bestilling. Her indtaster du to linjer a’ 15 anslag, og vælger den skrifttype, du ønsker. Herefter er det bare at vente på, at din bestilling ankommer – klar til at blive taget i brug.

Tøj med tryk fra tøjstemplet kan vaskes i op til 90 grader, og vil i gennemsnit holde til 30 vaske ved 60 grader. Du kan stemple på sko, trælegetøj, bamser og tøj – så længe der er tale om et sugende materiale.

Bestil dit navnestempel på Babadut.dk.

 

Cathrine F. Poulsen