Vælg det rette rengøringsfirma til kontorrengøring

Et kontor – uanset om det er et storrums kontor eller et en- eller tomands kontor – er arbejdsplads for et antal mennesker på hverdags basis i typisk mellem otte og ti timer per dag. Dette betyder for det første, at møbler, gulve, dørhåndtag og stort set alle vandrette overflader på kontoret bliver udsat for timevis af daglig berøring fra flere personer, hvilket medfører en vis grad af slid samt en vis potentiel overførsel af bakterier og vira. Samtidig tilføres gulvene snavs fra verden uden for, med mindre kontor politikken er således, at medarbejderne skal stille udendørs skoene ved hoved døren og iføre sig sutsko. Det er dog de færreste virksomheder, som opererer med denne regel. Og hvis din virksomhed ikke er i blandt, har du brug for med regelmæssige intervaller at få gjort dine kontor arealer rene. Dette af hensyn til såvel dine medarbejderes fysiske som mentale sundhed. Ingen har lyst til at færdes i et miljø, som virker, støvet, nusset eller uhygiejnisk. Dørhåndtag, tastaturer og andre genstande, som dine medarbejdere er i daglig kontakt med, fungerer som oplagte smitte kilder i influenza sæsonerne. Og det kan komme til at koste din virksomhed dyrt på bundlinjen, hvis halvdelen – eller mere – af din medarbejder stab bukker under for influenza, Roskilde syge, forkølelse eller andre super smitsomme sygdomme på én gang. Det er en stor udskrivning i tabt fortjeneste, og et hårdt slag for effektiviteten og produktiviteten.

Arbejdslokalerne er én ting – noget andet er toiletterne, som kræver rengøring mindst én gang om dagen for at fremstå indbydende og hygiejniske. Hvis du laver en aftale med et rengøringsfirma, som tilbyder rengøring af kontor faciliteter, bør du sikre dig, at toiletterne hører ind under denne aftale. Det er meget lidt befordrende for medarbejdernes motivation, hvis de er henvist til uhumske og ildelugtende toiletter i løbet af deres arbejdsdag.

For at få den optimale aftale med dit rengøringsfirma, bør du vælge eet, der lytter til dig og tager højde for din virksomheds størrelse og behov. Du skal ikke betale for en service, du ikke modtager – derfor bør du sikre dig, at det rengøringsfirma, du vælger, er fleksibelt og vant til at arbejde med kunder i din størrelse.

Du kan for eksempel kontakte PA Rengøring via deres hjemmeside rengoringsfirma.dk. PA Rengøring har mange års erfaring med kontorrengøring for kunder af alle typer og i alle størrelser. Dette er din garanti for, at du får en god og reel service, som passer til dig og din virksomhed.

Astrid Pedersen