Din leverandør af fantastiske specialøl

Stort udvalg af specialøl

I supermarkederne og på landets cafeer og brune værtshuse ses det tydeligt, at der er sket en masse med udvalget af øl. De tider hvor du kun kunne vælge mellem en Tuborg og Carlsberg er for længst ovre. I dag er markedet fyldt med lækre specialøl, der bare venter på, du kaster dig over dem. Nogle af de mange specialøl kommer fra udenlandske bryggerier, hvor man har brygget rigtig godt øl i mange år. Men andre specialøl kommer fra danske mikrobryggerier, hvor små brygmestre anvender de gode gamle håndværksmæssige traditioner til at fremtrylle det skønneste specialøl. Hos Bagsværd Vinhandel har vi altid vores varelager fyldt op med et stort udvalg af de mange gode specialøl, der brygges i udlandet og herhjemme.

Favoritter fra danske og udenlandske bryggerier

Bagsværd Vinhandel har altid et par nyheder inden for specialøl. Vi skifter løbende ud i vores sortiment, så du altid finder noget nyt og spændende hos os. Blandt vores favoritter finder du det danske bryggeri Hornbeer, der fra en gård ved Roskilde Fjord siden 2008 har brygget en række gode specialøl, som ejerne selv har udviklet. Andre populære mærker hos os er det skotske bryggeri Brewdog og ikke mindst Amager Bryghus.

Besøg vores butik eller webshop

Hos Bagsværd Vinhandel finder du et stort udvalg af alt det gode i denne verden, som det er muligt at drikke. I vores webshop finder du for eksempel mange typer vin og spiritus samt specialøl. Alle disse drikkevarer kan bestilles hjem via vores webshop, hvor du i fred og ro kan shoppe dig frem til lige de specialøl og andre gode ting, du måtte finde på vores hylder. Vi har også en fysisk butik på Bagsværd Hovedgade, hvor du altid er velkommen til at se nærmere på vores produkter, inden du gør et køb. Her kan du også deltage i de ølsmagninger, vi holder med jævne mellemrum. Det er din mulighed for at smage på et stort udvalg af de specialøl, vi har på hylderne i vores forretning.

Søren Black