Disse møbler får du brug for til din nye campingvogn

Det er en stor beslutning, som du lige har truffet, når du har købt en campingvogn. Det er dog også en vigtig beslutning, der kommer til at have stor betydning for dit liv fremover. Med en campingvogn er du nemlig fri til at kunne tage på ferie, nærmest når du vil. I sæsonen kan du bare hængte campingvognen bag på bilen fredag eftermiddag og så tage af sted og først vende tilbage søndag aften med fornyet energi til at gå på arbejde. Derudover ligger der selvfølgelig også mange hyggelige ferier foran dig i campingvognen. 

Men som ny campist kan det være svært at vide, hvilke møbler du vil få brug for i din campingvogn. Vi har i samarbejde med campingudstyr.dk udvalgt tre møbler, som du ikke kan undvære. 

1. En campingstol

En campingstol er nok et af de vigtigste møbler på din campingferie overhovedet. Der kan du sidde og sole, læse en bog, tale med venner og familie, se på de mennesker, der går forbi, spise mad og meget andet. Din campingstol kan på den måde hurtigt blive centrum for din campingferie. Du kan finde mange forskellige udgaver af campingstole for eksempel på campingudstyr.dk. På den måde kan du nemt finde den, der passer til dig. 

2. Et campingbord

Et godt campingbord er også altid en god ting at have med på din campingferie. Det er et samlingspunkt for hele familien, når I mødes morgen, middag og aften for at spise. Ellers kan I hurtigt blive spredt ud over hele pladsen, der ofte byder på mange gode og sjove tilbud. 

3. En drømmeseng

Når vejret er godt, er der ikke noget bedre end at kunne slå drømmesengen og ligge og nyde solen på den. Drømmensengen kan også bruges som gæsteseng, hvis I ikke har plads inde i campingvognen. Så kan I sætte den op ude i forteltet. 

Emilie Jacobsen