Elektriske komponenter til lave priser hos Billigihc.dk

Hvis du leder efter billige el-artikler, og du på forhånd ved, hvad du skal bruge – så er billigihc.dk stedet for dig. Du har ikke brug for råd og vejledning fra butikspersonale – du kan selv læse en specifikation, og du ved, hvad du skal bruge af udstyr og materiel.

Billigihc.dk – el-artikler til engros priser

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er der penge at spare på dit næste indkøb af el-artikler. Hos billigihc.dk kan du finde alt det udstyr og tilbehør, det kræver, for at du selv kan fikse dine elektriske installationer eller færdiggøre dine hobby projekter. I den online shop på billigihc.dk finder du artikler inden for kategorier som kabler og ledninger, stærkstrømsmateriel, varme, ventilation, lyskilder, belysning, rørmateriel og brandsikring, føringsveje, befæstelse, data materiel & overvågning, antennemateriel, instrumenter og diverse gadgets. Udvalget inden for hver enkelt kategori er bredt og varieret – og priserne er helt i bund.

Ingen mellemmænd hos billigihc.dk

Den absolut største fordel ved at handle hos billigihc.dk er, at de fordyrende mellemled som for eksempel de fysiske butikker er sprunget over. Så er du selv fagperson og ved præcis, hvad du skal bruge, kan du finde de i webshoppen. Har du ingen fagkundskaber, er det en god idé, hvis du på forhånd har forhørt dig med en fagmand som for eksempel en elektriker eller en vvs’er, så du er sikker på, at du foretager det rette valg.

Du skal også være opmærksom på, at det ikke er alt elektriker arbejde eller vvs arbejde, du selv kan eller må udføre. Men hvis det for eksempel drejer sig om at skifte en stikkontakt, kan du dog sagtens selv stå for det – og du kan også selv montere lysdæmper. Udskiftning af pærer og lamper er også opgaver, du selv kan varetage uden problemer. Og du kan også selv sætte nyt brusehovede på. Denne type produkter finder du også hos billigihc.dk, så selv om du ikke er ude i de store projekter, kan du stadig spare penge ved at handle i den online shop.

Billige lyskilder hos billigihc.dk

Har du et hus med mange forskellige typer belysning, kan du spare mange penge ved at købe dine lyskilder online. Hos billigihc.dk finder du såvel LED pærer som lavenergilamper, halogenlamper, kompaktrør, lysstofrør, startere, glødelamper, damplamper, autolamper og andre former for special pærer.

Når du køber komponenter og øvrige produkter hos billigihc.dk, afsendes dine varer inden for få hverdage – og du får gratis fragt ved køb for over 300 kr.

Astrid Pedersen