Et brand med holdning

Hvis du leder efter noget makeup, der er parabenfri og parfumefri, så er produkterne fra Nilens Jord det perfekte valg. Nilens Jord blev grundlagt i 1982 af Lars Jacobsson, som blev inspireret af de gamle ægyptere – både i forhold til produkterne, men også opbevaringen af denne. Få år efter møder Lars hans kone Berit og sammen udvikler de videre på produkterne fra Nilens Jord, og de formår at gøre mærket til en yderst efterspurgt mærkevare. Dét der blandt andet gør Nilens Jord til noget helt særligt er, at de som de første i Danmark besluttede sig for at lave produkter uden parfume. De er nemlig af den holdning, at kvalitet skal være nøgleordet, og her er parfume en unødvendig ingrediens. Efterfølgende fjernede de derfor også parabener og æsteriske olier fra deres produkter og blev det første brand i Danmark, der tilbød en parabenfri og parfumefri makeup serie. 

Makeup med holdning

Så hvis du ønsker makeup med holdning, så er Nilens Jord vejen frem. Du finder blandt andet mærket hos Creme de la Creme, som tilbyder det fulde sortiment fra det populære mærke. Udvalget bliver hele tiden opdateret, så du kan få de nyeste produkter. Du finder stort set alt, hvad du behøver, når det kommer til makeup – både deres populære solskinspudder, men også foundation, concealer, primer og highlighter. Udvalget byder også på forskellige typer blush, øjenskygge i alverdens farver, læbestift, mascara i alle former og meget mere. Klik ind på webshoppen og gå på opdagelse i den imponerende makeup serie. 

Allergi-certificeret hudplejeserie

Som noget helt nyt tilbyder Nilens Jord også en helt unik hudplejeserie, der både indeholder produkter til pleje og rens til ansigtet, hvor du er garanteret, at produktet er hudvenligt. Generelt har Nilens Jord stor fokus på ingredienserne i deres produkter, og du kan derfor også være sikker på, at deres makeup produkter ikke indeholder unødvendige indholdsstoffer og mistænkte hormonforstyrrende stoffer. 

Michelle Løhde Nielsen