Smart t-shirt med tryk

Til særlige begivenheder kan det være en rigtig sjov ide, at få lavet nogle t-shirts med tryk, som symboliserer, at man tilhører en bestemt gruppe, eller er af en særlig overbevisning. Det kan eksempelvis være studieturen i gymnasiet, hvor det kan være både sjovt og hyggeligt, at få lavet en hættetrøje eller en t-shirt med tryk til alle i klassen, som kan vise at i hører sammen som gruppe. Samtidig kan den fungere som et rigtig godt minde i mange år efterfølgende. 

Det er også oplagt at få lavet en t-shirt med tryk på til alle på holdet, hvis man er involveret i en holdaktivitet som eksempelvis fodbold, håndbold eller cykling. 

En anden oplagt situation at få lavet særlige stykker tøj med tryk er til det årlige firmaløb. Her kan de forskellige afdelinger eksempelvis beslutte sig for hver sit logo eller udtryk, så man kan kende forskel på holdene. Det giver rigtig god kampgejst og så er det samtidig sjovt at kunne gemme tøjet efterfølgende og blive mindet om dengang man vandt firmaløbet. 

Skal man på polterabend kan det også være en sjov tilføjelse til dagen, at alle har den samme sjove trøje på, så alle kan se hvem der hører til gruppen, når byen skal males rød. 

Hos Billigtshirt.dk kan man få lavet t-shirts med tryk til yderst rimelige priser. Billigtshirt.dk har eget trykkeri og kan derfor tilbyde dig nogle af de stærkeste priser på markedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan selv designe dit tryk og bestemme hvor det skal sidde – og du behøver ikke at bestille 100 t-shirts før de kan blive trykt. Hos Billigtshirt.dk kan du nemlig bestille helt ned til en enkelt t-shirt, hvilket gør dem leveringsdygtige til både private og erhverv. Du kan vælge imellem mange typer tøj under kategorier som arbejdstøj, træningstøj, og tilbehør. 

Katrin Sørensen