0

Tre tips til en vellykket tur i svømmehallen

Når weekenden står for døren og det er tid til at finde ud af, hvordan fridagene i familiens skød skal tilbringes, er børnenes første valg ofte en tur i svømmehallen. En svømmehalstur er det oplagte valg, fordi de fleste danskere bor tæt på en svømmehal og så er billetten som regel til at betale. Og så er det selvfølgelig en aktivitet for både børn og voksne. Med en tur i jeres lokale svømmehal slår i desuden to fluer med ét smæk, da i får både leg og motion for pengene. Børnene får rørt sig en masse i vandet, og forældrene kan skiftevis se efter børnene og svømme en bane, for at få lidt ekstra gang i kroppen. Desuden tilbyder de fleste svømmehaller mulighed for at købe mad, så i kan tilbringe en hel dag i bassinerne.

Her får du en hurtig guide til den perfekte familietur i svømmehallen, så der ikke opstår uforudsete problemer på turen.

  1. Hvis du skal have et eller flere blebørn med på turen, så gør det nemt for dig selv ved at købe blebadebukserne til børnene. Så behøver du ikke konstant at være på vaks, når ungerne boltrer sig i vandet, men kan i stedet bruge overskuddet på hygge og leg.
  2. Den næste ting på listen er den vigtigste når du har børn med i svømmehallen, og i vand generelt, nemlig sikkerhed. Hvis ungerne endnu ikke er sikre i deres svømning, er det vigtigt at du sikrer dig at de er udstyret med det rette sikkerhedsudstyr. Det kan være badevinger, en badering eller et svømmesæde. Sidstnævnte egner sig bedst til børn under to år, mens badevinger kan bruges af børn helt op til seks år. Husk dog altid at tjekke, hvilken aldersgruppe hvert enkelt produkt er målrettet, for at få optimal sikkerhed for dit barn.
  3. Som nævnt tidligere, har mange danske svømmehaller et cafeteria, og derfor hører der for de fleste danskere også en is eller pomfritter med til en dag i svømmehallen. Så hvis i vil gøre dagen ekstra hyggelig, så tjek hjemmefra om den svømmehal i påtænker at besøge har en lille cafe eller et cafeteria.

Ovenfor har du altså opskriften på en hyggelig og vellykket tur i svømmehallen, så nu er det bare med at få pakket bilen eller cyklen og komme afsted. En svømmehalstur giver desuden næsten garanti for en kvalitetsaften for de voksne, da ungerne med stor sandsynlighed er helt udkørte, efter at have pjasket rundt i timevis.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *