Ny gulvvægt? Find den her.

Skal du bruge en præcis gulvvægt af høj kvalitet? Hos vægteksperten er de, som navnet antyder, eksperter i vægte, og det betyder, at du udelukkende finder kvalitetsmodeller, der er bygget af solide materialer og som kan klare et hårdt miljø og et tungt arbejde.

Men hvilken skal du vælge? Der findes mange modeller, når det kommer til gulvvægte, og de spænder vidt i forhold til præcision og maksimal belastningsevne. Derfor har vi lavet en kort liste, der kan gøre din søgning efter gulvvægte en smule lettere.

Op til 300 kg: Har du brug for en vægt, der skal måle præcist op til 300 kg? Så kan du med fordel kigge på modellerne fra KERN, der måler med høj præcision helt ned til 50 g – og som ikke fylder alverden. Du finder desuden modeller med trådløs kommunikation mellem vægt og skærmenhed, hvilket øger fleksibiliteten væsentligt.

Op til 1,5 ton: Leder du efter en gulvvægt, der kan veje op til 1, 5 ton? Her har KERN udviklet nogle effektive modeller, der kan måle med præcision helt ned til 200 g. Brug den for eksempel til kufferter, rørbeholdere m.m. eller gå efter en specifik pallevægt,hvis den kun skal bruges til at veje paller.

Op til 3 ton: Har du brug for en af de helt store vægte, som kan veje op til 3 ton? Igen går KERN forrest med en kvalitetsmodel, der vejer fra 200 g til 3 ton – og som ikke mindst er let at betjene. Den består udelukkende af rustfrit stål og bøjer derfor ikke, når den er i brug – heller ikke når du vejer de helt tunge emner.

Er du i tvivl om, hvilken gulvvægt du har brug for, så tøv ikke med at kontakte Vægteksperten. Som sagt har de specialiseret sig i vægte, så de ved absolut alt, hvad der er at vide om den sag. Og de vil altid gerne hjælpe en kunde.

Camilla Skøtt