Til fest og forretning

Kunne det ikke være fedt at have nogle bukser, man både kunne bruge til festlige lejligheder og til at møde op til forretningsmøder i?

Det kan du med Pieszak jeans!

Jeans, eller cowboybukser, har længe været den foretrukne beklædningsgenstand for kvinder, og hos Pieszak får du danskdesignede jeans, hvor der er kælet og kræset for detaljerne. Bukserne har desuden en fremragende pasform.

Barndommen for Pieszak, der strækker sig over 10 år tilbage i tiden, var udelukkende fokus på jeans, men mærket har nu udviklet sig til at gælde en hel tøjkollektion, der spænder over alt fra trøjer, bukser, blazere, nederdele og meget mere.
Du kan sammensætte din personlige stil med tøj fra Pieszak, som du selv ønsker det – og det kan du bruge i både dagligdagen og til de festlige begivenheder.

Om du så går efter det afdæmpede og frembrusende look, så har Pieszak helt sikkert mange sammensætningsmuligheder fra deres tøjudvalg til dig. 

Så hvis du ikke er ligeglad med, hvilket signal du udsender med dit tøj, men du samtidig gerne vil have en garderobe, du kan benytte ved mange forskellige arrangementer, så skal du vælge tøj fra Pieszak.

Besøg deres webshop med det samme og sammensæt din favorit kollektion, så du er godt klædt på.

Anders Lundtang Hansen