Vejbyfoto.dk

Der kan være forskellige anledninger, hvor man har brug for en professionel fotograf. Det kan være til en konfirmation eller en konfirmation. Mange vil gerne have nogen billeder af den uforglemmelige dag. Mange brudepar tager efter vielsen et sted hen, hvor de får taget billeder af en fotograf. Det kan være i flot naturområde. Her får de en fotograf til at tage billeder af sig selv. Mange vælger også at få en fotograf til at tage billeder, når man kommer ud af kirken, mens man bliver kørt væk i fx en hestevogn, og når man ankommer til stedet, hvor brylluppet skal holdes. Mange konfirmander er ligeledes begyndt at få taget professionelle billeder efter kirken. Igen tager mange hen til et naturområde for at få taget billeder. Ved at bruge en fotograf til disse begivenheder, så er man sikker på, at man får nogen rigtig gode og professionelle billeder, som man altid kan se tilbage på og mindes den gode dag.

Det behøver ikke kun at være til en konfirmation eller et bryllup, hvor man har brug for en fotograf. Mange gravide er begyndt at ville have taget billeder, mens de er højgravid. Det samme gælder med, når de lige har født, hvor de så ønsker billeder af deres nyfødte. Mange vælger også at tage til fotografen en gang om året for at få taget billeder af deres barn, så man fremover kan følge udviklingen på billederne og se tilbage til den tid, når barnet er blevet større.

Flere og flere er også begyndt at vælge at få taget erhvervsbilleder. Det kan være, at man mangler et godt billede til ens jobansøgninger.

Til slut er der mange, der får taget portrætbilleder. Det kan være portrætbilleder af en selv sammen med ens hund, med ens familie eller af ens børn. Mulighederne er mange indenfor portrætbilleder.

Vejbyfoto.dk ligger i Frederikshavn. Han tilbyder at tage billeder indenfor de overnævnte kategorier. På hans hjemmeside kan man se et udvalg af de billeder, som han før har taget. Her kan man eventuelt selv få inspiration til, hvordan ens egne billeder skal se ud.

Udover at tage billeder indenfor de overnævnte kategorier, så tager han også produktbilleder. Det er fx billeder af produkter til en webshop. Her kan man igen se nogen af hans tidligere billeder inde på hjemmesiden.

Hvis I har nogen spørgsmål, så kan I altid skrive eller ringe til ham. Han sørger for at svare tilbage indenfor 24 timer.

 

Heidi Nielsen