0

Det bedste finish til flot maleri

Holder du af at male – eller måske gør dine børn? Går du op i, hvordan dine malerier præsenteres? Et maleri er en smuk og personlig pyntegenstand, men det kan gøres endnu mere færdigt og flot, hvis det indrammes. En god indramning kan løfte et maleri til helt nye højder. Hvis du gerne vil hænge dine eller dine børns maleri op men synes det kan komme til at se rodet eller ufærdigt ud, så bør du overveje at indramme dem med svæverammer.

Svæverammer er perfekte til malerier – både til den professionelle maler og til amatørmaleren. Hos Malericentralen.dk har de stort udvalg af svæverammer, og de laver dem i alle mål, så du kan få en ramme, der passer perfekt til dit maleri. Hvis du ynder at male på plader fremfor på lærred, så er svæverammerne med hylde eller indbygget kant et særdeles godt valg.

Det er ikke kun malerier, der kan indrammes. Hvis du eksempelvis har et billede med et dejligt ferieminde, så kan disse printes på plader eller sågar på lærreder, og disse kan også med fordel indrammes, så de fremstår endnu flottere.

Hvilke typer svæverammer kan man få?

Der findes mange forskellige typer af svæverammer, og de fås i mange forskellige farver, så uanset om du har lavet malerier i flotte akvarel farver eller et landskab, så findes der en svæveramme, der vil give den helt rigtige indramning til netop dit billede. Der fås følgende svæverammer:

  • Sølv
  • Guld
  • Sort
  • Hvid-rå
  • Bronze
  • Trænuancer
  • Svæveramme med hylde
  • Runde svæveramme i fem forskellige størrelser

Der findes også svæverammer, der passer til boxlærreder. Derudover kan man også finde tilbehør som papirhjørner til beskyttelse af maleriernes kanter.

Er du interesseret i at høre eller se mere?

Du kan altid kontakte malericentralen med spørgsmål i forhold til hvilken type svæveramme, der passer bedst til dit maleri. Hvis du er helt sikker på, hvilken svæveramme, du gerne vil have, så skal du heller ikke tøve med at kontakte dem med målene på dit maleri.

Hvis du er interesseret i at se, hvordan nogle af rammerne tager sig ud med et maleri, så kan du også kigge forbi den store butik med galleri i Snejbjerg, hvor de har udstillet en række originale malerier af danske kunstnere. Hør nærmere om dine muligheder og få den flotteste indramning og afslutning til dit maleri.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *