0

Skab stemning og lys med rislamper

Belysning er en vigtig del af mange fester og særlige begivenheder, og ingen har lyst til utilstrækkelig, skarp eller ubehagelig belysning. Med rislamper kan du sikre den gode stemning med en belysning, der er både behagelig, praktisk og yndefuld.

Står du overfor en stor begivenhed i dit liv, og skal planlægge den helt rigtige oppyntning? Så skal du overveje at tænke rislamper ind i din vision. Rislamper er både behagelige og fleksible, da de kan fås i mange forskellige farver og udtryk, rangerende fra det neutrale og dæmpede til det markante og opsigtsvækkende.

De kan fås med eller uden indbygget LED-lys, som også har en betydning for det endelige udtryk. Hvis du således har brug for en blød belysning til for eksempel en havefest, er rislamper med LED et godt valg, da de også kan bruges udendørs. De er desuden nemme både at sætte op og pakke sammen igen, og fylder meget lidt når de er sammenfoldet.

Du kan helt frit vælge stilen

Lamperne fås som sagt i mange forskellige farver, og også i forskellige størrelser. Derfor kan du mikse og matche, og hænge forskellige lamper i klynger, eller gå efter et mere enkelt udtryk med samme størrelse og farve fordel spredt over hele festlokalet. Begge fremgangsmåder har sin helt egen stil og understøtter mange forskellige typer selskaber.

Især til udendørs havefester er rislamperne med LED velegnede, fordi de kan bidrage med et blødt og hyggeligt lys når mørket er faldet på.

Størrelserne varierer mellem 20, 25, 30 og 35 cm i diameter. De fås i alle tænkelige farver. Dermed kan du skabe et dynamisk udtryk, der passer lige til den fest, du har i tankerne. Tag et kig på hjemmesiden og få overblik over udvalget.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *